Informació Preinscripcions 2014-2015 

En cas de voler fer una entrevista amb la Direcció de l'escola, pots demanar-la omplint aquest formulari.

Hora 

Incidències 

Alta a SAFAnet
Entrevista Preinscripció
Revista "SAFA s'expressa"

Llibres i material 

Menjador 


Qui hi ha? 

0 usuaris registrats en línia

Cites 

Si el gra de blat no mor no dóna fruit Jesús de Natzaret

Plataformes 

# # # # # # # # # # #
# # # # # # # # # #

Alta a la nostra intranet

SAFAnetSi el teu fill o filla estudia a la nostra escola, pots demanar que et donem d'alta a SAFAnet, la nostra intranet.


Has d'omplir aquest formulari i t'enviarem per mail les teves dades de connexió.

El passat 28 de març, un grup de mares i pares de l'escola van fer un Concert Solidari al pati de l'escola. L'acte va ser organitzat per recaptar fons per a la missió que la nostra congregació té a La Coipa (Perú).

Va ser una estona de música, alegria i diversió... Tot per una bona causa...


En cas de voler fer una entrevista amb la Direcció de l'escola, pots demanar-la omplint aquest formulari.

Trobareu tota la informació sobre la Preinscipció clicant aquí.

El passat diumenge, 15 de desembre, vam celebrar la Festa de la Sagrada Família.

L'escola es va omplir de pares, mares, alumnes i ex-alumnes. Una bona manera de preparar el Nadal...


Tàndem és un espai de trobada entre el món empresarial i les entitats del tercer sector ambiental que té com a objectiu afavorir el coneixement i la col·laboració entre totes dues parts.

Un dels seus projectes ha estat la creació de les llibretes solidàries, una iniciativa empresarial que tenia l’objectiu de donar visibilitat i promoure diferents projectes d’entitats amb la implicació, també, de centres educatius.

La nostra escola va col·laborar amb Tàndem creant les portades de les llibretes.

Podeu veure la informació aquí.


El passat divendres 22 de novembre era el Dia de la Música. I per fer una celebració com cal, un grup de mares, pares i ex-alumnes de l'escola van fer un concert per als alumnes d'Infantil i Primària.

Van estar assajant alguns dies i s'ho van passar molt bé preparant-lo. I com no podia ser d'una altra manera, va valer la pena. El concert va ser magnífic i va fer disfrutar molt als nens i nenes de l'escola.

Des d'aquí els volem agrair la seva dedicació i el seu temps.

Ah!, i ells ens han dit que no serà el seu últim concert...L'empresa Aramark, encarregada del menjador de la nostra escola, ha sortejat un premi d'un any de menjador gratis per a una família. En aquest sorteig hi entren totes les escoles d'Espanya amb les que treballa Aramark.

Aquest curs el premi ha tocat a una família d'Infantil 3 de la nostra escola. Així doncs enhorabona a la Layna Kyalo González.


Doncs sí, com sabeu el passat dissabte dia 16 de novembre, la Blanca va fer els vots perpetus a Madrid. Ha estat una festa plena de goig i d'acció de gràcies pel do de la fe, pel do de la crida. Una festa acompanyada de religioses, familiars, amics i amigues. També per un grupet de vosaltres, mestres i professors, que us heu fet presents.

Volem donar gràcies a tots aquells que heu tingut un record per a ella al vostre cor. Perquè de veritat hem gaudit molt, perquè no podem silenciar la crida que Déu fa a cadascú de nosaltres en les diferents opcions de vida.

Gràcies a tots!

   Rosa Maria Josa

Avui, dimecres 16 d'octubre, hem fet a l'escola la inauguració del lema per aquest curs 2013-2014. El lema és Vull estimar-te +.

Ens hem reunit tots els alumnes i mestres al pati i allà, cada cicle ens ha presentat com ha treballat el lema a la classe.

Per acabar, hem cantat tots junts l'himne de l'escola.

Aquí us deixem un recull fotogràfic.


El passat mes d'abril, la nostra escola va rebre la Certificació de Qualitat.

I aquest és el segell que començareu a veure als nostres documents i a la nostra pàgina web...
Qualitat

El nostre camí en la qualitat es va iniciar el setembre de 2007. L'entitat titular i l'equip directiu vàrem apostar amb força per aquest projecte i vàrem embarcar-nos en una aventura que, després de sis cursos i mirant enrere, ha suposat un abans i un després, un important factor de canvi i una ajuda imprescindible per a la gestió i la direcció de l'escola.

(Continueu llegint clicant a Full story)

A l'apartat La nostra escola | Instal·lacions podreu fer una visita virtual al nostre centre.

Quan vegeu el símbol 360 i cliqueu en ell, us passejareu per una imatge panoràmica d'aquell espai de l'escola.

Esperem que us agradi. Properament afegirem més imatges...

Ja podeu veure les fotos de grup de cada classe del nostre centre.

fotos de grup

Una de les línies estratègiques del Govern de la Generalitat de Catalunya és promoure la implicació de la família en el seguiment de l’evolució acadèmica i personal dels seus fills.

És en aquest marc que el  Departament  d’Ensenyament posa en funcionament el nou web Família i Escola. Junts x l’Educació adreçat a les famílies amb la finalitat de posar al seu abast informació, orientacions i recursos per millorar la seva implicació en el procés escolar i educatiu dels seus fills i filles.

Us convidem a visitar-lo.

FamíliaforumLa Fundació Claret, una entitat no lucrativa orientada a la promoció dels valors i de la família com a eix vertebrador de la societat, ha posat en marxa el programa Famíliaforum.

Famíliaforum és un espai virtual i presencial per donar respostes a les famílies sobre qüestions relacionades amb la convivència, l'educació i el benestar dels fills i filles.


Podeu accedir des d'aquí .

Qualitat 

Calendari 

Mes anterior Abril 2014 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Repositori 

SAFA s'expressa 


La Revista de l'Escola Sagrada Família

AMPA 

Tinc polls !!! 

Els polls
 
 
Web feta amb Zikula