Alta a SAFAnet 

SAFAnet

Si el teu fill o filla estudia a la nostra escola, pots demanar que et donem d'alta a SAFAnet, la nostra intranet.

Has d'omplir aquest formulari i t'enviarem per mail les teves dades de connexió.

Informació Preinscripcions 2017-2018 

En cas de voler fer una entrevista amb la Direcció de l'escola, pots demanar-la omplint aquest formulari.

Llibres i material 

Menjador 
Qui hi ha? 

0 usuaris registrats en línia

Blogs d'Aula 

I3 INF I4 INF I5 INF 1r PRI 2n PRI 3r PRI 4t PRI 5è PRI 6è PRI 1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO USEE PASTORAL

Aquí us deixem el vídeo que hem creat a l'escola per celebrar la diada de Sant Jordi.

Esperem que us agradi.

Per tal de millorar la comunicació escola-família, implantarem a partir del tercer trimestre d'aquest curs l'aplicació Bynapp que ens permetrà fer-vos arribar de manera ràpida i eficaç algunes informacions que fins ara us arribaven per diversos canals (circulars, intranet...).

Bynapp és una aplicació que us haureu d'instal·lar al mòbil o la tauleta i que, un cop configurada, us avisarà cada cop que us enviem alguna informació. Es tracta d'un sistema de comunicació unidireccional escola-família, fàcil d'usar i segur. Permet informar de manera immediata del dia a dia dels alumnes als pares i compartir amb els familiars esdeveniments al calendari, documents, fotos, menú del menjador, circulars...

El passat 21 de març, el alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària van fer el tradicional Concert de Primavera a l'església de Sant Joan.

Aquí podeu veure els vídeos de cada actuació.

Del 13 al 17 de març celebrarem a l'escola la Setmana de la Ciència.

Seran uns dies plens d'activitats científiques, pràctiques i sortides.

Clicant a la següent imatge podreu veure la llista de totes les activitats que es faran a cada curs.


Després de realitzar un curset de mediació, ja tenim els alumnes que faran de mediadors.

Ells són: Joan Lamas. Maria Casasola, Marta Vilà, Abril Rocamora i Emma García.

Enhorabona!


Dimecres 21 de desembre vam realitzar a l'escola la 3a Cadena Solidària d'Aliments.

Els alumnes i mestres vam organitzar una cadena per transportar els aliments que es van recollir durant la campanya Nadal per a tots. D'aquesta manera els aliments van arribar a l'església de Sant Joan on els vam carregar a la furgoneta que els traslladaria a Càrites

Durant la campanya hem recollit:

Pasta: 95 kg
Arròs: 99 kg
Llegum sec: 47,5 kg
Farina: 22 kg
Sucre: 7 kg
Sal: 1 kg
Llegum cuit: 54 pots
Conserva de tomàquet: 9 kg
Conserves de fruita: 6 kg
Conserves de peix: 155 llaunes
Llet: 92 litres
Oli: 24 litres
Caldo i purés: 31,5 litres
Suc: 16 litres
Galetes: 116 paquets
Dolços de Nadal: 18 unitats
Llet infantil: 12,1 kg
Farinetes-cereals: 30 kg
Potets i tarrines de fruita: 141 unitats


El passat 19 de desembre els alumnes de 1r i 2n de Cicle Inicial van fer la tradicional cantada de Nadales a l'església de Sant Joan.

Aquí us deixem els vídeos de les actuacions.Fa molts anys, una dona va donar al Senyor l'únic que li quedava: els seus últims moments de vida, era l'11 de gener de l'any 1885. La seva és una llarga història d'amor que va començar en aquell moment. Avui, 158 anys després, som molts a Europa, Amèrica i Àfrica els que tenim una cosa gran per celebrar! Gràcies al lliurament de la nostra Beata Anna Maria Janer ha arribat Jesús a la nostra vida a través de col·legis, residències d'avis, hospitals, cases d'acollida, catequesi...

Durant aquesta setmana, tota la família janeriana estem de festa celebrant aquesta efemèride. A la nostra escola, divendres 13 de gener, tots la recordarem gaudint d'un dia festiu amb activitats diverses: manualitats, gimcanes, animacions i visites a associacions i fundacions que tenen com a finalitat el servei als altres.

Bona setmana de la Mare Janer!

Aquest passat diumenge, 18 de desembre, vam celebrar la festa de la nostra escola. Va ser una diada especial, amb l'escola plena de famílies.

Tota l'escola estava guarnida per a l'ocasió. Aquí us ensenyem una mostra.Aquest curs 2016-2017 també hem engegat un nou projecte de ciències anomenat Science-bits,  adreçat als alumnes de 2n ESO i 4t ESO. Aquest projecte s'implementarà a la resta de cursos d'ESO el proper any.

Science-bits és un projecte constructivista basat en 5 fases: Engeguem, Explorem, Expliquem, Elaborem i Avaluem. Aquestes fases consisteixen a mobilitzar els coneixements previs dels alumnes; connectar les seves idees amb nous coneixements adquirits a través de la investigació i el descobriment; proporcionar explicacions formals d’aquells conceptes que serien difícils de descobrir intuïtivament; i facilitar oportunitats per demostrar els aprenentatges comprensius mitjançant la seva aplicació pràctica.

Desenvolupat per l’equip del Biological Science Curriculum Study Center (BSCS), el model 5E ha demostrat una millora significativa en els aprenentatges conceptuals, en el desenvolupament de competències i un increment de l’interès per la ciència en els estudiants. Els continguts compleixen el currículum de la LOMCE.

Si voleu més informació podeu entrar a:  http://www.science-bits.com/ca/


Ja podeu veure les fotos de grup de cada classe del nostre centre.

fotos de grup

Aquest curs hem engegat un nou projecte de matemàtiques, anomenat EntusiasMAT,  adreçat als alumnes d’Educació Infantil 3, 4, 5 anys, i al Cicle Inicial de Primària (primer i segon).

És un projecte que permet treballar les matemàtiques de manera vivencial i pràctica, connectada a la realitat dels nens i nenes. Aquest programa, sorgit de les aules  del Col·legi Montserrat, una de les escoles punteres del nostre país, s'està implementant amb gran èxit a més de 100 escoles de tota Catalunya.

Tres de les nostres alumnes de 4t d'ESO han superat les proves d'accés als cursos de preparació per als exàmens B1 i B2 de l'Escola Oficial d'Idiomes.

Elles són la Kiara Sarmiento, la Míriam Alcázar i la Cèlia Esbrí.

Volem compartir la seva alegria amb tots vosaltres i les felicitem molt efusivament.


Aquí teniu la presentació del Caràcter propi dels centres educatius Sagrada Família d'Urgell.


En aquest enllaç podeu veure els resultats de l'enquesta de satisfacció que van respondre les famílies el curs passat. Aquesta enquesta forma part del nostre procés de Qualitat.

Page 1 / 2 (1 - 15 of 18 Total) Next Page Last Page

Dades 

COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA

Estrella, 1
08840 - Viladecans

93 658 08 99
direccio@sagradafamiliaviladecans.com

Twitter

més informació

Apps de Google 

                   

Qualitat 

Plataformes 

         

Calendari 

Mes anterior Abril 2017 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

AMPA 

Últimes entrades a El Blog d'I-3 

MONSTRE MENJARABIETES
Ja fa uns dies i amb la intenció de quedar-se amb nosaltres, va arribar a la classe  un monstre. 
Però aquest monstre no ens fa por, perquè és un monstre que es menja les nostres petites o grans rabietes. 
Quina sort!!! Perquè primer de tot, tenim un espai per poder expressar la nostra ràbia i a més a més, ens  podem lliurar d'aquesta ràbia, que de vegades ens fa mal i ens bloqueja, gràcies al Menjarabietes.ENS TORNEM A TROBAR AMB ELS PADRINS!
Ahir a la tarda les Tortugues vermelles i avui al matí les Tortugues grogues ens hem tornat a trobar amb els nostres padrins de Primer. I aquesta vegada ho hem fet en un espai que hem estrenat aquest curs a l'escola: la LUDOTECA. Primer de tot, els nostres padrins ens han vingut a buscar a la classe i després de saludar-nos, ens han donat la mà per acompanyar-nos a un espai on el temps s'ha fet curt i ens hem deixat portar per la nostra imaginació i per les ganes de jugar i passar-ho bé.
Abans de començar ens han explicat quines normes hi ha en aquest espai, perquè tothom sempre s'ho trobi endreçat i sàpiga on pot anar a buscar el que necessita. Primer han triat els fillols a què volien jugar i després  hem deixat triar als padrins. D'aquesta manera ens coneixem millor i aprenem a escoltar,  a esperar, a compartir...

Què bé que ens ho hem passat... Fins un altre dia!

Últimes entrades a El Blog d'I-4 

EL MÓN DEL CIRC
Fa un temps que hem començat a treballar el projecte "El món del Circ". Ja coneixem el què és un envelat, alguns dels artistes que hi surten, que viuen en caravanes...
També hem sentit cançons divertides sobre el tema i, molt aviat, farem una sortida al CIRC CRIC
Potser és el moment de cantar tots junts.

         EL CIRC HA ARRIBAT                                   EL CIRC                       HABÍA UNA VEZ UN CIRCO

           

ANEM DE CONCERT!
El proper divendres 17 de febrer tots alumnes d'Educació Infantil tindran l'oportunitat i la gran sort d'anar al concert de la Dàmaris Gelabert al teatre Poliorama de Barcelona. L’espectacle-concert proposa oferir als infants l’oportunitat de viure una experiència musical enriquidora d’escolta activa i participativa.
Amb l'espectacle recordarem aquelles cançons que tant en l'àmbit familiar com escolar tenen un contingut pedagògic útil en la formació d'hàbits, rutines i valors educatius. 
"La Vida és Música" és un recorregut per la importància de la música i la cançó en la vida dels infants a través de les cançons més conegudes de la Dàmaris Gelabert. Unes cançons que, sens dubte, ens ajuden a aprendre i a créixer.
"Tot el que ens envolta sona: fins i tot abans de néixer, la vida és plena de sons, música i cançons."

Últimes entrades a El Blog d'I-5 

ANEM DE CONCERT!

El proper divendres 17 de febrer tots alumnes d'Educació Infantil tindran l'oportunitat i la gran sort d'anar al concert de la Dàmaris Gelabert al teatre Poliorama de Barcelona. L'espectacle-concert proposa oferir als infants l'oportunitat de viure una experiència musical enriquidora d'escolta activa i participativa.

Amb l'espectacle recordarem aquelles cançons que tant en l'àmbit familiar com escolar tenen un contingut pedagògic útil en la formació d'hàbits, rutines i valors educatius. 
"La Vida és Música" és un recorregut per la importància de la música i la cançó en la vida dels infants a través de les cançons més conegudes de la Dàmaris Gelabert. Unes cançons que, sens dubte, ens ajuden a aprendre i a créixer.
"Tot el que ens envolta sona: fins i tot abans de néixer, la vida és plena de sons, música i cançons."FESTA ANNA MARIA JANER
Durant tota aquesta setmana, hem anat coneixent qui és l'Anna M. Janer i com és d'important a totes les escoles de la Sagrada Família d'Urgell. A més de d'escoltar algunes anècdotes interessants de la seva vida, hem descobert com a través del servei als més necessitats nens, ancians, malalts transmetia l'Amor a Jesús. L'Anna Maria Janer va ser una dona catalana que va estimar de debò i és  exemple de vida per altres noies que després han seguit el relleu.
Avui divendres ha estat una jornada festiva i entre d'altres coses, hem vist i comentat el vídeo que  compartim més avall amb vosaltres.  També ho hem passat, d'allò més bé, cantant i ballant al pati  amb l'actuació del Roger Canals.Últimes entrades a El Blog de 1r 

L'ESTRELLA DEL PROJECTE INTERDISCIPLINARI
Aquesta setmana ha estat molt especial. Hem après moltes coses sobre les tradicions de Catalunya i ho hem passat genial. Però, sense dubte, l'activitat estrella ha estat l'elaboració del nostre capgròs. Hem seguit un laboriós procés d'elaboració que ha començat amb el dibuix d'un esboç i s'ha acabat convertint en un capgròs titella.


TREBALL D'INVESTIGACIÓ: els éssers vius
Hem elaborat una fitxa del treball d'investigació que heu de fer sobre els éssers vius perquè us serveixi de model.
Esperem que us agradi!


Recordeu que ho haureu de presentar davant els companys.

Tania i Núria

Últimes entrades a El Blog de 2n 

IOGA WITH ELLIOT
Dins de la tornada a la calma de les classes d'educació física estem aprenem a relaxar-nos. 
Aquí teniu algunes de les fotos de les sessions de Yoga que em fet amb l'Elliot. 


QUÈ ÉS UN ALGORITME?
Aprofitant que estem celebrant la Setmana de la ciència, a l'hora d'INFORMÀTICA, hem après què és un ALGORITME i ho hem practicat.

Seguint els 10 passos que ens ha mostrat aquest nen en el vídeo, hem fet els nostres avions de paper i hem aconseguit que volin!!!

 
Fem els primers passos per aprendre a PROGRAMAR.

Últimes entrades a El Blog de 3r 

PROJECTE INTERDISCIPLINARI
Durant la setmana del 24 al 28 d'abril hem fet el Projecte Interdisciplinari: " Per créixer sans". Un nen que es deia Jordi ens va enviar un email en el que ens explicava els seus problemes de salut. Ens demanava l'ajuda per poder resoldre aquests problemes. I així vam iniciar la nostra investigació.

Primer en què consistia una dieta sana i equilibrada, després en que consistia una vida activa i la importància que té mantenir una bona higiene i el descans adequat per la nostra edat. 

De tota la nostra investigació vam elaborar un decàlegs amb els hàbits més saludables que li vam fer arribar al Jordi.

Ara us toca a vosaltres mostrar als vostres pares les vostres investigacions i el decàleg feina realitzada.

A la intranet trobareu les fotos del Projecte. Esperem els vostres comentaris!

Encarna, Neus i Marta
Sortides abans de Setmana Santa
La setmana del 3 al 7 d'Abril hem fet diverses sortides de temàtiques diferents i hem après moltes coses:
Dilluns 3, vam anar al Parc de trànsit on ens van ensenyar les normes de circulació i vam 
poder-les aplicar en un circuit tancat amb una bici o un tricicle!

Dimarts 4, Mercabarna ens esperava. Vam poder veure grans mercats de fruita i verdura i vam fer un joc molt divertit amb els ulls tancats.L'objectiu del joc era endevinar quina fruita o verdura ens posava el company a la boca sense veure-la! Va ser tot un repte però vam tastar coses que no havíem menjat mai i ens van agradar!

I per acabar la setmana, divendres 7 vam anar fins a Barcelona al Palau de la Música per veure l'audició musica Kantiquipugui!
 
Ara us toca descansar i agafar molta força per acabar el curs!
Molts ànims a tots i Bona Pasqua!
Les tutores de 3r.


 

Últimes entrades a El Blog de 4t 

Kantikipugui al Palau de la Música
Tot i amb algunes dificultats per poder arribar a Barcelona a temps, finalment hem pogut veure l'espectacle Kantikipugui. Ha estat una manera estranya de veure'l: primer la segona part i després la primera. 
Ha estat divertit malgrat tot i s'ha de reconèixer que el grup de 27 persones que havia dalt l'escenari cantaven molt bé.

SORTIDA AL MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

El passat dimecres dia 22, els alumnes de 4t van anar al Parc de Can Mercader a realitzar dos tallers de matemàtiques on van gaudir, van aprendre i van comprovar que les matemàtiques poden ser molt divertides.

  


 


Últimes entrades a El Blog de 5è 

Segon tutelatge
Us pengem un vídeo amb alguns dels moments del segon tutelatge realitzat entre el 6 i el 7 d'abril.SEGONA TROBADA DE TUTELATGE
Hola noies i noies!

Aviat tindrem la segona trobada de tutelatge. Aquest cop haureu de preparar als vostres tutelats una activitat de català. Recordeu que tot just fa poc que han començat a llegir i que reconeixen les lletres pel seu so.
Els sons que haureu de treballar amb ells són:  / ll /, /r-rr/, /g-gu / i / ny /.
Aquí teniu algunes de les activitats que podeu preparar:
  • Memory: Formar parelles entre el so i la imatge que tingui aquell so.
  • Sopa de lletres: Imatges al voltant de la sopa de lletres que tingui aquests sons i que ells hagin de buscar el seu nom.
  • Dòmino: La fitxa té una imatge i una paraula.
Si entreu al safamood podreu trobar aquests i d'altres exemples. Som-hi!Últimes entrades a El Blog de 6è 

Projecte Interdisciplinari. La Terra: S.O.S
Benvolgudes famílies, aquesta setmana estem gaudint d'allò més amb el Projecte Interdisciplinari. Ara estem immersos de ple en el treball cooperatiu i us en deixem algunes imatges.


A més, l'Elliot va estar ahir amb nosaltres i, a través d'un joc de bingo, vam estar aprenent vocabulari en anglès relacionat amb la cura del medi ambient.Tutoria
S'ACOSTA SANT JORDI...

És tradició a la nostra escola que per Sant Jordi ens intercanviem punts de llibre fets per nosaltres.

Aquest any els de sisè n'hem fet uns de molt macos i, tot i que ens fa il·lusió regalar-los, ens agraden tant, que en posem unes fotos aquí i així els podrem mirar sempre que vulguem.


 

Últimes entrades a El Blog de 1r d'ESO 

Carnestoltes
El passat divendres 24 de febrer vam gaudir de la festa de Carnestoltes. Des de la tutoria de primer d'ESO estem molt contents amb la participació i la implicació dels alumnes. Va ser una estona molt divertida i fins i tot vam aconseguir algun premi! Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots per una jornada tan especial. 

Una ceba, un microscopi i una sorpresa!!
Fa pocs dies vàrem pujar al laboratori de l'escola a fer la primera pràctica de 1r ESO en l'assignatura de Biologia i geologia. Vàrem utilitzar el microscopi òptic per comprovar que les cebes són éssers vius i per tant estan fets per CÈL·LULES!!! Mireu com vàrem treballar i que vàrem veure gràcies als augments del microscopi. Ens agrada la ciència!!!!

Últimes entrades a El Blog de 2n d'ESO 

Tutelatge amb els alumnes de 4t Primària
Els dimarts dia 14 de març els nois i les noies de 3r d'ESO han fet de mestres de matemàtiques amb els nens de 4t de Primària.
L'objectiu d'aquesta activitat és programar una sessió de classe per a desenvolupar en 3/4 d'hora sobre el reconeixement de les magnituds de massa i capacitat,  l'ús de les unitats del sistema internacional quilograms i litres i l'equivalència i interpretació d'unitats més comunes en contextos significatius.
La valoració dels alumnes de 3r és positiva i sobretot de la bona predisposició dels seus companys de 4t de Primària.

CARNESTOLTES
La setmana del 20 al 24 de febrer els nostres alumnes van gaudir de la celebració del Carnestoltes a la nostra escola. La setmana va estar marcada per les extravagants  ordres del rei Carnestoltes i va finalitzar amb un concurs de disfresses. Els alumnes de 2n d'ESO van participar activament de la festa  i fins i tot es van ser premiats! Últimes entrades a El Blog de 3r d'ESO 

Dia Mundial de l'Activitat Física
Avui, 6 d'abril és el dia mundial de l'activitat física.
Aprofita, surt del sofà i mou-te.
GENT ACTIVA, GENT FELIÇ!


SETMANA DE LA CIÈNCIA: TALLERS CIENTÍFICS-TECNOLÒGICS A LA UPC DE CASTELLDEFELS
El passat divendres 17 de març els alumnes de 3r d'ESO van realitzar uns  tallers científics-tecnològics. Van construir  i programar robots de LEGO, van llançar  de coets de vinagre i bicarbonat, van simular un sistema de reentrada a l'atmosfera amb "eggdrops" i van experimentar amb peixos per descobrir els avantatges del conreu aqüícola. A més més van fer un tastet del campus universitari de la UPC de Castelldefels coneixent quins estudis es realitzen en aquest campus, així com la Biblioteca. Va ser un matí on vam poder divertir-nos amb la ciència.Últimes entrades a El Blog de 4t d'ESO 

SETMANA DE LA CIÈNCIA: FEM UN MOTOR TÈRMIC
El dijous 17 de març, amb motiu de la setmana de la ciència, des de l'àrea de física i química vam realitzar una pràctica de laboratori on els alumnes de 4t van dissenyar motors tèrmics amb un ou i aprofitant l'energia calorífica d'una espelma. Els dissenys dels nostres motors van ser originals i molt diferents però tots  van funcionar!!

CARNESTOLTES 

El passat mes de febrer vam celebrar carnestoltes i vam gaudir d'allò més amb les ordres del rei Carnestoltes que va fer que els nostres alumnes lluïssin d'allò més:El divendres 24 vam celebrar el concurs de Carnestoltes i els alumnes de 4t van aconseguir dos premis: a la millor disfressa grupal i a la disfressa més original grupal. Els alumnes van gaudir d'allò més en la preparació i en les posades en escena.
Gràcies a tots!

Millor disfressa grupal


Disfressa més original grupal


 


 
 
Web feta amb Zikula