Projectes d'innovació

Projectes d'innovació

Impulsant la transformació de l'educació

Diploma Dual

El Diploma Dual és el programa oficial de convalidació internacional de títols de batxillerat creat i desenvolupat per Academica Corporation, que permet als alumnes obtenir 2 titulacions simultànies: la pròpia del seu país i l’American High SchoolDiploma.

Science Bits

Una altra manera de treballar les ciències.

Un projecte constructivista basat en 5 fases: Engeguem, Explorem, Expliquem, Elaborem i Avaluem.

Ludilletres

Un projecte que proposa activitats perquè els alumnes s’iniciïn i desenvolupin la lectoescriptura de manera progressiva, potenciant la creativitat i la motivació.

Certificació Anglès (EOI)

Amb el suport de les Escoles Oficials d’Idiomes als centres, el projecte fomenta la certificació dels coneixements de llengua estrangera a nivell intermedi.

Programació i robòtica educatives

L’escola ha d'aprofitar per ensenyar als nens a utilitzar l’ordinador per realitzar múltiples tasques i al mateix temps poder interactuar-hi per crear programes que els ajudin a resoldre altres tasques.

Altes capacitats

Programes on els alumnes d'altes capacitats (AACC) poden desenvolupar el seu potencial i gaudir del seu aprenentatge i de les seves descobertes.

Emat

Projecte que permet treballar les matemàtiques de manera vivencial i pràctica, connectada a la realitat dels nens i nenes.

El programa treballa les matemàtiques des de les intel·ligències múltiples.

Math Bits

Un conjunt de propostes didàctiques que ens ajuden a ensenyar les matemàtiques de manera motivadora per als estudiants.

Superlletres

Projecte que proposa un ensenyament integrat de les llengües, amb una seqüenciació dels aspectes comuns de les àrees de català i castellà que permet als alumnes no repetir continguts i dur a terme un aprenentatge funcional.

Integració de les TAC

El Programa per a la Millora de l’Èxit Educatiu pretén promoure l’ús de noves metodologies educatives que es recolzin en l’ús de dispositius tecnològics.

Assolir una bona competència digital de l'alumnat és clau en el segle XXI.

#aquiprobullying

Projecte de prevenció, detecció i intervenció davant l’assetjament amb la participació de tota la comunitat escolar, especialment de l’alumnat qui actuarà com observador i agent actiu i compromès en la lluita contra l’assetjament alhora que adquireix les actituds i els valors propis de la competència social i ciutadana.

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

 

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com
Free Joomla templates by Ltheme