Emat

Emat

Una altra manera de fer matemàtiques

El curs 2016-2017 vam engegar un nou projecte de matemàtiques, anomenat EMAT,  adreçat als alumnes d'Infantil i Primària.

Actualment, el seu desplegament ja arriba a tota la Primària.

És un projecte que permet treballar les matemàtiques de manera vivencial i pràctica, connectada a la realitat dels nens i nenes. Aquest programa, sorgit de les aules  del Col·legi Montserrat, una de les escoles punteres del nostre país, s'està implementant amb gran èxit a més de 100 escoles de tota Catalunya.

El programa treballa les matemàtiques des de les intel·ligències múltiples (Howard Gardner, 2011, La inteligencia reformulada), és a dir, els alumnes tenen l’oportunitat d’aprendre un mateix concepte matemàtic de diverses maneres, partint de la manipulació, l’observació i l’experimentació, la qual cosa els dóna estratègies per ser competents en les situacions quotidianes.



Amb EMAT treballarem per tal que siguin capaços d’analitzar i solucionar situacions matemàtiques en un context particular i pràctic i que a partir de l’anàlisi d’aquest context siguin capaços de mobilitzar tots els seus recursos i sabers per resoldre eficaçment el problema.

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

 

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com
Free Joomla templates by Ltheme