Ludilletres

Ludilletres

Lectoescriptura creativa a Infantil i Primària

Ludilletres és un projecte que proposa activitats perquè els  alumnes s’iniciïn i desenvolupin la lectoescriptura de manera progressiva, potenciant la creativitat i la motivació.

Utilitza un mètode holístic que agrupa de manera coherent, seqüenciada i global diferents mètodes i estratègies de l’ensenyament de la lectoescriptura. Així s'aconsegueix adaptar-se a cadascun dels nostres alumnes.

Com el procés de lectoescriptura no s’assoleix del tot fins a 2n de Primària, Ludilletres proposa un pas natural d’Infantil a Primària per respectar al màxim el procés maduratiu de l’alumne, dissenyant activitats que donen resposta a tots els estils d’aprenentatge, amb adaptacions per cobrir les necessitats de cadascun d'ells.

El projecte posa l’alumne al centre per tal de conèixer en profunditat el desenvolupament de les competències, i per ajudar-lo a prendre consciència del seu aprenentatge.

Ludilletres fomenta el pensament crític dels alumnes. I ho fa seqüenciant rutines i estratègies de pensament integrades en les activitats del dia a dia.


Volem que tots els nens i nenes gaudeixin aprenent a llegir i a escriure. Per això, les activitats estan dissenyades per donar resposta a tots els estils d’aprenentatge, amb adaptacions per cobrir les necessitats de cada alumne.

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

 

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com
Free Joomla templates by Ltheme