Integració de les TAC

Integració de les TAC

La tecnologia al servei de l'aprenentatge

El curs 2015-2016 la nostra escola va participar en el Pla d'integració de les TAC en els processos d'aprenentatge. Aquest projecte va estar organitzat per l'Ajuntament de Viladecans, que va dotar al nostre centre amb 60 tablets.

El curs 2018-2019 l'escola va fer un gran esforça econòmic per canviar bona part del parc tecnològic del centre. Així, es van canviar els ordinadors d'una de les aules d'informàtica i es van ampliar les capacitats dels de l'altra.

A més a més, es van substituir tots els portàtils dels dos carros que s'utilitzen per treballar a les aules ordinàries, de manera que comptem amb 64 màquines noves.

Dintre d'aquesta actualització tecnològica es van adquirir també 30 iPads per treballar a Infantil.

I com a projecte important, es va dotar a cada alumne de 1r d'ESO amb un portàtil, de manera que treballen amb llicències digitals en lloc de llibre en paper. D'aquesta manera, en un període de quatre anys, tots els alumnes de Secundària disposaran d'un portatil personal.Aquest és un nou pas en el Programa per a la Millora de l’Èxit Educatiu impulsat des del Departament d’Educació i que pretén promoure l’ús de noves metodologies educatives que es recolzin en l’ús de dispositius tecnològics per adaptar el fet educatiu a les noves necessitats que planteja la societat.

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

 

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com
Free Joomla templates by Ltheme