Superlletres

Superlletres

Llengües integrades i literatura per a  Primària

Superlletres és un projecte que proposa un ensenyament integrat de les llengües, amb una seqüenciació dels aspectes comuns de les àrees de català i castellà que permet als alumnes no repetir continguts i dur a terme un aprenentatge funcional.

Utilitza projectes contextualitzats per curs perquè els alumnes siguin els protagonistes del seu aprenentatge: bèsties fantàstiques, cases sostenibles, tallers intergeneracionals…

Superlletres ofereix eines digitals d’aprenentatge adaptatiu perquè els alumnes puguin seguir practicant al seu ritme i proposa un procés d’avaluació seqüenciat per arribar a conèixer en profunditat el desenvolupament de les competències dels alumnes i poder ajudar-los a prendre consciència del seu propi aprenentatge.

L'humor i la creativitat són molt importants a Superlletres perquè els alumnes mantinguin viva la passió per la lectura.

Com que cada alumne té la seva manera d’aprendre, el projecte ofereix una gran diversitat d’activitats perquè ho facin gràcies a les seves fortaleses.

Les rutines i estratègies de pensament integrades en els objectius de cada projecte fan que desenvolupin el seu pensament crític.


Gràcies a la interacció social, la sistematització d’activitats grupals i les tècniques cooperatives, els alumnes desenvolupen habilitats socials amb garanties.

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

 

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com
Free Joomla templates by Ltheme