Oferta educativa

Oferta educativa

D'infantil a secundària

Educació infantil

Aquesta etapa té com finalitat incidir en el procés de creixement, maduració i desenvolupament personal, físic, social i intel·lectual dels infants, fent especial atenció a la seva diversitat. I aconseguir que l'infant desenvolupi les capacitats que més endavant esdevindran competències  bàsiques

Llegir més

Educació primària

És una etapa que comprèn el primer tram obligatori de l'escolaritat i està organitzada en tres cicles de dos anys de durada.

La finalitat d'aquesta etapa és proporcionar a tots els nens i les nenes un marc d'aprenentatges que els permeti iniciar-se en el camí de l'adquisició de les competències bàsiques que els ajudaran a assegurar el seu desenvolupament personal i social.

Llegir més

Educació secundària

És l’última de les etapes d'escolaritat obligatòria i consta de quatre cursos de 1r a 4t ESO.

La finalitat d'aquesta etapa és la consolidació de les competències bàsiques que permetin als nostres alumnes encarar el futur amb responsabilitat i esperit crític davant de la societat.

Llegir més

Hores complementàries

Anomenem activitats complementaries aquelles que fem a més a més de les hores marcades per currículum a la normativa vigent.

Com a escola concertada, els alumnes tenen una hora més, que dediquem a desenvolupar activitats que creiem necessàries per a la formació integral del nostre alumnat.

Llegir més

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

 

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com
Free Joomla templates by Ltheme